FC2ブログ
 

 スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
--:-- | スポンサー広告
-    -

 GIN-NAN

I love ginkgo nuts (in Japanese, GIN-NAN).
So I'm happy this time of year, it's ginkgo nuts season.
Do you like it? If you do so, I'll tell you how to cook them easily to eat.

【necessary things】
・ginkgo nuts (coverd with husks)
・salt
・brown envelope (size: about 10cmx20cm and well-thick)

1) Put the ginkgo nuts and salt in a brown envelope.
2) Fold the edge of the envelope to close.
3) Put the envelope into a microwave.
4) Heat it for around two and half minutes. (You don't need to crack the husks of ginkgo nuts previously.)
5) When two or three ginkgo nuts blow up, it's the time to eat!

Isn't it super simple cooking?

Just take my word for it and try it!


*** NAGILOG 英研! *** (powered by LAAD)
【Question】
the bean of an Asian plant from which oil and food containing a lot of PROTEIN is produced

What's this?



【Answer】
→ soy bean
 (大豆)



<< こう書いてるつもり nagilog 翻訳? >>

私は銀杏が大好きです。
なので、銀杏シーズンのこの時期は幸せ。
みなさんは銀杏はお好きですかね?もしお好きなら、簡単に食べられる調理法をお教えしまーす。

【必要なもの】
・銀杏(殻付きで)
・塩
・茶封筒(サイズ: 10cmx20cm くらいで厚めのもの)

1) 銀杏と塩を茶封筒に入れます
2) 封を閉じるために端を折ります
3) それを電子レンジに入れます
4) 約2分半加熱します (あらかじめ殻にひびを入れる必要はありません)
5) 銀杏が2~3個爆発したら食べごろです

簡単じゃないですか?

だまされたと思ってぜひお試しを!


02:02 | Food
comment(0)     -
comments
comment posting














 

 
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。